Rólam

agi_kekdzsekiÜdvözöllek a honlapomon! Géringer Ági Életmódtanácsadó Wellness Trainer vagyok. Szeretnél jobb közérzet, vitalitást és ideális testsúlyt? Gyere velem, mutatom az utat! Szakmai tudásommal és nem kevés saját tapasztalattal segítek neked az egészséges életmód kialakításában, ideális testsúly megtartásában, az egészséges testsúlykontroll folyamatában, bőrápolásban, receptekben, egy szóval azokban a dolgokban, amitől igazán jól fogod érezni magad a bőrödben 🙂 Ha Te már meghoztad  a döntést, az utad közben mindig melletted állok.

A WHO szerint az egészség:  Az egészség a teljes testi, szellemi és szociális jólét állapota, nem pusztán a betegség vagy fogyatékosság hiánya.” Tehát e három dolog összessége adja meg számunkra azt, hogy egészségesnek, boldognak, kiegyensúlyozottnak és sikeresnek érezhessük magunkat! Tarts velem, kérdezz, kommentelj és kívánom, hogy légy egész-séges!

Géringer Ági
Életmódtanácsadó Wellness Trainer
geringer.agnes@gmail.com
Tel.: 20/320-3767

Szerzői jogvédelem:
Az “Életmódtanácsadó” oldalon megjelenő összes bejegyzés, cikk, recept, stb. Géringer Ágnes tulajdona. Ha tetszett amit olvastál, és szívesen megosztanád másokkal, kérlek azt csak forrásmegjelöléssel teddMinden, az “Életmódtanácsadó” oldalról forrásmegjelölés nélküli kimásolt, közzétett írás jogi következményeket von maga utánKöszönöm a megértésedet! 🙂

Fotók: allfreedownload.com + saját