Rólam

Üdvözöllek! Géringer Ági Életmódtanácsadó Wellness Trainer vagyok.

Szeretnél jobb közérzet, vitalitást és ideális testsúlyt? A WHO szerint: Az egészség a teljes testi, szellemi és szociális jólét állapota, nem pusztán a betegség vagy fogyatékosság hiánya.” Tehát e három dolog összessége adja meg számunkra azt, hogy egészségesnek, kiegyensúlyozottnak érezhessük magunkat!

Szakmai tudásommal és saját tapasztalattal segítek neked az egészséges életmód kialakításában, ideális testsúly megtartásában, az egészséges testsúlykontroll folyamatában, bőrápolásban, receptekben, egy szóval azokban a dolgokban, amitől igazán jól fogod érezni magad a bőrödben 🙂 Ha Te már meghoztad  a döntést, az utad közben mindig melletted állok. Tarts velem, kérdezz, kommentelj és kívánom, hogy légy egész-séges! 

Géringer Ági
Életmódtanácsadó Wellness Trainer
eletmodtanacsadod@gmail.com
Tel.: 20/320-3767

Szerzői jogvédelem:
Az “Életmódtanácsadó” oldalon megjelenő összes bejegyzés, cikk, recept, stb. Géringer Ágnes tulajdona. Ha tetszett amit olvastál, és szívesen megosztanád másokkal, kérlek azt csak forrásmegjelöléssel teddMinden, az “Életmódtanácsadó” oldalról forrásmegjelölés nélküli kimásolt, közzétett írás jogi következményeket von maga utánKöszönöm a megértésedet! 🙂

Fotók: allfreedownload.com + saját