24, 48, 72 órás izzadásgátló desodorok

Az első (24 órás) még elmegy, bár akkor is inkább a fürdést javaslom 🙂  A 48 órás már durvább, de a legújabb, a 72 órás izzadásgátló dezodor nálam kiütötte a biztosítékot. Gondolkodtál már azon, hogy az izzadás a szervezetünk egy teljesen természetes, ráadásul igen fontos szerepet betöltő folyamata? Miért is kéne az izzadásunkat 72 órára leállítani?

Vagy elég lenne az is, hacsak egyszerűen nem lenne kellemetlen a szagunk? A nyirokmirigyeken keresztül a szervezetünk méregtelenít, és eltávolítja a számára káros anyagokat. Azokat az anyagokat, amik, ha nem távoznak el a hónaljon keresztül, a hozzá legközelebb eső mellmirigyek közelében lerakódhatnak, és évek múltán akár melldaganat formájában jelentkezhet.

Figyelemreméltó adat világszerte, hogy az alumíniumsós dezodorok használatával ugrásszerűen megnőtt az emlőrákosok száma. Ma már nemcsak a nők szenvednek ettől a betegségtől, a statisztikai adatok szerint minden harmadik melldaganatos nőre jut egy férfi is. Az előrejelzések szerint pár éven belül a női-férfi mellrákos arány sajnos egyenlő lesz. Nálunk a családban is volt, két éve apósomat műtötték melldaganattal. Ma már jól van, de mindenkinek azt javaslom, hogy tegyen meg mindent, hogy elkerülje ezt a borzasztó betegséget. Izzadjunk természetesen, mert az “izzadásgátlás” számomra olyan természetes folyamat visszatartása, mintha azt mondanák, hogy mostantól 24, 28, vagy akár 72 óráig nem szabadna pisilnem 😦 Ugye milyen abszurd a feltevés?

Vásároljunk körültekintően, és olvassuk el a megvásárolni kívánt dezodor címkéjén az összetevőket! Az egészségünkért tesszük!!

Kíváncsi vagyok a véleményedre!

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.