Gary Chapman: Végre egy nyelvet beszélünk

“A házasságnak számos buktatója van, melyekkel a pár rendszerint,vegre_egy-nyelvet_beszelunk csak az együttélés első hónapjai, évei után találkozik.”
Gary Chapman: Egymásra hangolva
című könyvét nagyon sok barátomnak, ismerősömnek, ajánlottam az elmúlt hónapokban. Mindannyian más-más élethelyzetben vagyunk, így volt aki elolvasta, volt aki csak megvette, de (még) nem olvasta el, ám többen voltak olyanok akiknek éppen segítséget jelentett a párkapcsolatuk terén. Sőt! Volt aki annyira megnyert magának a könyv, hogy elkezdett kutakodni, mit tudna még elolvasni a könyv írójától. Így került az én kezembe “viszont ajánlatként” az író “Végre egy nyelvet beszélünk” című könyve. Ha már valaha volt konfliktusod a házastársaddal, életed párjával, hidd el, neked is hasznos olvasmány lesz! Különbözőségek, káros kommunikációs beidegződések, harag, neheztelés, zárkózottság, védekező- vagy támadó hozzáállás és számos egyéb probléma állhat férj és feleség közé.”


“Nem az a cél, hogy egy fedél alatt éljünk és “ideális párnak” tűnjünk. Valódi célunk a meghitt kapcsolat, amelyben arra ösztönözzük egymást, hogy a lehető legjobbat hozzuk ki magunkból.”

Ezek után ugye nem kérdés, hogy érdemes elolvasnod,,,?

Kíváncsi vagyok a véleményedre!

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.