Átváltoztunk!

 

Kedves Olvasóm! Nagyon köszönöm, hogy az olvasónk vagy és követsz minket! Külön köszönöm azoknak akik már a kezdetektől bizalmat szavaztak nekünk és velünk tartottak az elmúlt  4 évben, hiszen a “Nőioldalunk” a napokban ünnepli a 4. születésnapját! 🙂 Bizonyára Te is észrevetted, hogy az elmúlt időkben nagyon sok -köztük jó minőségű és tartalmas- online női magazin született, így elgondolkodtam azon, hogy az oldalunk címének megfelelően vajon tudok-e  kellően érdekes és változatos írásokat adni Neked? A választ már láthatod, hiszen a változás mellett döntöttem. Ez a változás egyben fejlődés és előre lépés számomra, hiszen így valóban abban tudok segíteni Neked amiben igazán jó vagyok!

Életmódtanácsadó Wellness Trainerként az egészséges életmód kialakításában, ideális testsúly megtartásában, az  egészséges testsúlykontroll folyamatában, egészséges bőrápolásban, receptekben tudok segíteni, és persze az eddigi segítséget megtartva a lelki dolgainkban és karrierben is segítünk Neked a szakemberekkel.  A WHO szerint az egészség meghatározása:  „Az egészség a teljes testi, szellemi és szociális jólét állapota, nem pusztán a betegség vagy fogyatékosság hiánya.” Tehát e három dolog összessége adja meg számunkra azt, hogy egészségesnek, boldognak, kiegyensúlyozottnak és sikeresnek érezhessük magunkat! Hamarosan sok újdonsággal jelentkezem, és persze a régi cikkeinket is megtalálod majd, némelyiket picit átdolgozott formában. Kérlek tarts velünk továbbra is, kérdezz, kommentelj és kívánom, hogy légy egészséges!

Géringer Ági
Életmódtanácsadó Wellness Trainer
geringer.agnes@gmail.com

 

Szerzői jogvédelem:
Az “Életmódtanácsadó” oldalon megjelenő összes bejegyzés, cikk, recept, stb. Géringer Ágnes tulajdona. Ha tetszett amit olvastál, és szívesen megosztanád másokkal, kérlek azt csak forrásmegjelöléssel teddMinden, az “Életmódtanácsadó” oldalról forrásmegjelölés nélküli kimásolt, közzétett írás jogi következményeket von maga utánKöszönöm a megértésedet!

Fotók: allfreedownload.com (Author: zcool.com.cn )+ saját

 

 

Kíváncsi vagyok a véleményedre!

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.