Hogyan legyünk boldogtalanok?

 

…ha valami csoda folytán magunktól, vagyhogyan_legyunk_boldogtalanok a környezetünk hatására nem sikerülne? 😀 Kedves Olvasóm, ha megdöbbentél a cím olvasásakor, ne ijedj meg, vidáman folytatom. A könyvespolcomon kerestem egy könyvet egy kedves ismerősömnek, amikor a kezembe akadt ez a régi könyv aminek a címe:

“Hogyan legyünk boldogtalanok”- Az önsorsrontás tudománya

A mai magyar társadalomban azt hiszem nem túl nehéz feladat, és a könyvbe újra bele olvasva mintha úgy tűnne, hogy Magyarországon ezt a könyvet a nagy többség olvasta vagy éppen most olvassa. Az én példányom 60 Ft-ba került, ami azt jelenti, hogy nagyon-nagyon régen vettem. Az életemnek abban a szakaszában jött szembe velem egy könyvesboltban, amikor nagy szükségem volt arra a humorra és öniróniára amivel a könyv kezeli az élet kihívásait, és nem mellesleg szembesít saját magunk önsajnálatával is!

Ha saját életedben problémáid vannak, javaslom szerezd be egy antikváriumból. Nem fogod megbánni, mert ha megérted az üzenetét, általa a szemléleted fog megváltozni amit a problémákról és az életről gondolsz 😉 Ugyanis neked jobb, ha az életben nem a problémákat látod, hanem a megoldásokat keresed rájuk!

Jó szórakozást!

Kíváncsi vagyok a véleményedre!

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.