Az egészségügyi szűrések fontossága

Már többször írtunk az egészségügyi szűrések fontosságáról. A megelőzés, a prevenció a legfontosabb amit az egészségünkért mi magunk tehetünk. Ha már baj van és kicsúszik a kezünkből az irányítás, sokkal nehezebb dolgunk van! Egy-egy orvosi vizsgálatnál érezhetjük meg azt, hogy milyen kiszolgáltatott helyzetbe kerültünk.

“Magyarország egészségvédelmi szűrőprogramja 2010-2020″ keretében az egészség házhoz megy 🙂 Na jó, ha nem is házhoz, de biztosan megtalálod a szűrőbuszt a lakhelyedhez legközelebb eső városban vagy településen!  A program célja, az egészség megőrzése a betegségek megelőzése, az egészségi állapot javítása a legkorszerűbb eszközökkel.

Mindennapi életünkben fontos szerepet játszik a boldogság, a munka, a karrier, a szórakozás, a hobbi és az öröm, de a legfontosabb az egészség mindenek előtt…Az Európai Unióban a lakosság egészségi állapotának romlása, egyes betegségek gyakori megjelenése lévén egyre nagyobb hangsúlyt kell helyezni a prevencióra. Ehhez a megelőzéshez és a már kialakult betegségek, korszerű és magas színvonalú kezeléshez nyújt segítséget a program.

A vizsgálatokat végzők
A programot ajánljuk, mindazoknak, akik szeretnének egy átfogó vizsgálatot egészségi állapotukról az Európai Unióban használt korszerű vizsgálati eszközökkel mindezt egy helyen és egy időben, azonnali kiértékeléssel, a 10 éves programidőszak alatt folyamatos ellenőrzési lehetőséggel. Természetesen azoknak is akik számára fontos a megelőzés és szeretnék megismerni az egészséges életmóddal kapcsolatos lehetőségeket.”

Az alábbi oldalon megtalálod mikor-hol tudsz bejelentkezni, és részt venni ezen az átfogó szűrőprogramon:  www.egeszsegprogram.eu  Én már részt vettem, Neked is ajánlom!

 

Géringer Ági
Életmódtanácsadó Wellness Trainer

Kíváncsi vagyok a véleményedre!

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.