Én, az Univerzum, és életem filmje

Az élet csodás rendező. Ha úgy érzed -és régóta úgy érzed-, hogy nem te ülsz az életed rendezői székében, akkor egyszer csak új forgatókönyvet ad a kezedbe, amivel esélyt kapsz, hogy újra kezedbe vedd a sorsodat. Átmenetileg lehet hogy belehalsz a változásba, de ez csak azért történik, hogy az új filmedben, ami egyben az új életed is, végre te lehess a főszereplő!

Hepék és hupák követik egymást, de hamar rájössz, hogy az emberi és minden más veszteség is csak azért történik (MINDEN!) hogy helye legyen az újnak, a jobbnak, a szebbnek, a többnek, a neked valónak, a megérdemeltnek.

Furcsa módon tudunk ragaszkodni a régi megszokotthoz, hiszen a komfortzóna nagy úr! Érzed, tudod, valami másra vágysz, valami egészen másra, de nem lépsz. Maradsz. Aztán amikor felébresztenek a “Csipkerózsika” álmodból, akkor kábultan ugyan, de feleszmélsz. Majd körbe nézel és látod, hogy valójában milyen szép a világ! Látod, hogy milyen csodás emberek vesznek körül, és mindenki más-más tulajdonságodat hozza ki belőled. Olyat is, ami talán sejtetted, hogy benned van, de nem fért bele a magad, vagy mások által felállított ideális képbe rólad….de amikor új a forgatókönyv, abba szinte minden belefér.

Ez a cikk, egy Kijev felé tartó repülőjáraton született. Kijevbe megyek egy barátommal, mert több közös barátunknak szüksége van a jelenlétünkre, a támogatásunkra. Aki ismer, az tudja, hogy ez nekem -nem a repülés, azt imádom- abszolút a komfortzónán kívül van, de szükség van rám/ránk, így megyünk. Örömmel megyek és töltöm az időmet olyan emberekkel, akiknek a létezéséről éveken keresztül csak álmodoztam. Bíztam benne, hogy léteznek, de őszintén szólva nem sok realitását láttam. De a bajban a hasonló lelkek egymásra találnak, és ami neked megy zsigerből, az másnak talán az életet jelentheti. Adni Jó! És ne legyünk álságosak, kapni is legalább annyira jó 🙂 És nem azért kapok, mert kikövetelem magamnak, vagy ne adj’ isten kihisztizem magamnak, hanem mert a másik is ontja magából a jót, a szeretetet, a törődést, a hálát, a rád figyelést!

Annyira szép az élet! De tényleg! Te észrevetted már? Ha téged senki nem ébreszt fel a Csipkerózsika álmodból, de tudod, hogy valami nem kerek az életedben, akkor rázd fel magad!
Én már hónapok óta mosolyogva ébredek reggelente. Na jó, ma pont nem aludtam valami jól, de a reggeli kávé, készülődés, majd irány a reptér, és mire találkoztam a barátnőmmel, már annyira belefeledkeztünk a beszélgetésbe-kávézásba, hogy nagyon kellett igyekeznünk a beszállókapuhoz 😀 Az én személyiségtípusommal ez eddig elképzelhetetlen volt. Régóta mondom, hogy “Egy dolog biztos az éleben, a változás”. És ha ez így van, akkor miért ne magunkkal kezdjük?

Szeretem ezt az új ÉN-t! Nagyon. Közben egy új NŐ is született, és az utóbbi évek szürke hernyó állapotából újra színpompás pillangó lettem. Az egyik barátom azt mondta, hogy “Ági, te sosem voltál szürke hernyó”. Na jó lehet, de elég az, ha annak gondolod magad….Tudom, hogy mindent, MINDEN-t elérhetek és megkaphatok az életben, amire csak vágyom! Hogy honnan tudom? Mert tudom mennyit érek, tudom, hogy milyen emberi kapcsolatokra vágyom, milyeneket kerülök nagy ívben és miben érzem jól magam. Tudom kitől-mitől-miből menekülök pár perc után is, a receptoraim jól érzékelik a körülöttem lévő világot. És én hallgatok rájuk 🙂 Hamar felismerem, hogy mit és mennyit tudok adni, és ki az, aki csak elvenni akar….Éld jól az életedet! Életmódtanácsadóként is ezt tudom neked javasolni!


Viszlát múlt! 😀 😀 😀 😀 😀

Imádom az új életemet 😉

Kicsit több, mint 1 éve, innen indultam…

Kíváncsi vagyok a véleményedre!

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.