Tízmilliószoros nap

A tibeti hagyományok szerint négy olyan nap van az évben, amikor az energiák tízmilliószorosan hatnak vissza ránk. Minden amit gondolunk, mondunk, teszünk, tízmilliószoros erővel hat vissza ránk. Tulajdonképpen minden nap nagyon fontos, hogy figyeljünk tudatosan arra, hogy mit gondolunk, mondunk vagy teszünk, de akinek esetleg ezzel gondjai adódnának, az próbálja meg magát összeszedni és összpontosítani ezen a napon.

Ez lelki és szellemi síkon azt jelenti, hogy ha egész nap negatív dolgokra gondolok, akkor nem kell csodálkozni, ha ez tízmilliószorosan visszaszáll rám. Ha például rosszindulatúak vagyunk, kibeszéljük embertársainkat, veszekszünk, tudatosan vagy tudat alatt kárt okozunk, stb. akkor ne csodálkozzunk, ha tízmilliószorosan felerősödve ez visszaszáll ránk.

Azonban ha összeszedjük magunkat és a jó, szép dolgokra fókuszálunk, akkor ezen a napon segíthetünk embertársainknak kismillió módon például ellenszolgáltatás (pénz nélkül) megteszek valakinek valamit: segítek barátaimnak, magamnak, akárkinek valamiben, amiben segítségre szorul, leülök meditálni akár a bőségen vagy bármin, amin szeretnék, akik gyógyítanak különösen ezen a napon próbáljanak meg gyógyító tevékenységet végezni, önmagukat is beleértve!

Géringer Ági
Életmódtanácsadó Wellness Trainer

Kíváncsi vagyok a véleményedre!

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.